Ana sayfa Mobil Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?

Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?

216
0

Online yer bildirimi yapmak için kullanılan Swarm uygulaması birçok kullanıcı tarafından tercih edilmektedir. Swarm hesabı silme ve bu işlemi yapabilir miyim diyorsanız Swarm hesabınızı tamamen kalıcı olarak silebilirsin. Bunun yanı sıra birçok işlemi de gerçekleştirebilirsiniz.

Swarm Nedir?

Swarm, 5 Mayıs 2014 tarihinde kullanıcılara sunulmuş olan bir uygulamadır. Uygulama ile birlikte yer bildirimi yapılabilir. Arkadaşlarınızla iletişime geçmenin ve onların nerede olduklarını bilmenin en kolay yolu Swarm uygulamasıdır. Uygulama yer bildirimlerini görebildiğiniz gibi uzaklık mesafelerini de size gösterir. Mekan tavsiyesinde de bulunabilirsiniz. Yer bildirimi yaptıkça puan ve uygulama içerisinde bulunan statülerden kazanabilirsiniz. Ne kadar çok yer bildiriminde bulunursanız puanınız da o ölçüde artar. Yer bildirimleri için konum servisinin açık olması gerektiğini unutmayın.

Ayrıca Swarm uygulamasına gerekli alanları doldurduktan sonra kayıt olmak mümkün. E-mail adresiniz veya daha önceden kayıt olduğunuz bazı uygulamalar ile de giriş yapabilirsiniz. Daha sonrasında kapatma, silme gibi işlemleri de yapabilirsiniz. Ama bunları telefondan yapmak mümkün değil. Web tarayıcı üzerinden uygulamayı açarak istediğiniz işlemi yapabilirsiniz.

Swarm Hesap Silme

İlk olarak telefon, tablet gibi cihazlar üzerinden Swarm hesap silme işleminin yapılamayacağını belirtelim. Bunun haricinde silme işlemini yapabilirsiniz. Yani uygulamanız içerisinde herhangi bir işlemde bulunmadan sadece uygulamayı kullandığınız cihazdan silebilirsiniz. Bu durumda diğer insanlar tarafından hesabınız halen görünür durumda olur. Hesap silme işlemi için şu adımları uygulamanız gerekiyor:

Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?
  • Aşağıda Swarm hesap silme linkine tılayın.
  • Swarm Hesabı Silme Linki
  • Siteye Swarm’a kayıt olurken doldurduğunuz bilgileri girerek giriş yapın.
  • Giriş yaptıktan sonra karşına bazı sorular gelecektir. Neden ayrılıyorsun sorusuna kendiniz için uygun yanıtları verin.
  • Soruyu yanıtladıktan sonra sayfa altında bulunan Delete account butonuna tıklayarak hesabınızı silme işlemini gerçekleştirin.
  • Bunun haricinde uygulamaya Facebook üzerinden giriş yapan kullanıcılar Delete account butonunu göremezlerse kullanıcı hesapları için bir şifre belirlemeleri gerekiyor.
Swarm Hesabı silme Nasıl Yapılır?

Swarm hesabı dondurma

Eğer uygulamayı dondurmak istiyorsanız Swarm hesap dondurma gibi bir seçenek karşınıza çıkmıyor. Uygulama buna izin vermiyor. Hesap dondurma işlemi yapılamadığı için Swarm kapatma seçeneğini kullanabilirsiniz. Bu durum isteğinize bağlı olarak değişebilir. Dondurma işlemi gerçekleşmediği için diğer alternatifleri kendi isteğinize göre değerlendirebilirsiniz.

Swarm Hesabımı Sildim Tekrar Kullanabilir miyim?

Swarm uygulamasını sildiğiniz andan itibaren artık tekrar kullanamazsınız. Hesap ve içerisindeki bilgiler kalıcı olarak silinir. Ama tekrar istenilen bilgilerin doldurulmasının ardından üye olabilirsiniz. Eğer Swarm uygulamasını tekrar kullanmak istiyorsanız hesap silme işlemi yapmanız mantıklı olmaz. Ama tekrar kullanma gibi bir düşünceniz yoksa hesabı silmek mantıklı olacaktır. Bunun için Swarm hesabını silme adımlarınızı uygulamanız yeterli olacaktır.

Swarm Hesabını Silerken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Hesabı silme işleminin sadece web üzerinden olduğunu unutmayın. Tablet, telefon gibi cihazlardan hesap silme işlemi gerçekleşmez.

Delete account butonuna tıkladığınız andan itibaren artık uygulama içerisinde hiçbir bilginiz bulunmaz.

Eğer diğer sosyal medya uygulamaları üzerinden uygulamaya giriş yapıyorsanız hesap silme noktasında bazı sıkıntılar çıkabilir. Eğer uygulamaya Facebook üzerinden giriş yapıyorsanız hesap silme işleminde Delete account butonu görünmeyebilir. Bu gibi durumları yaşamamak için yeni bir kullanıcı hesabı ile uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Swarm silme işlemini öğrendikten sonra hesabı kapatmaya karar verdiyseniz hesap silme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Hesabın silindiği andan itibaren uygulama içerisinde olan tüm bilgilerinizin kalıcı olarak silindiğini unutmayın. O ana kadar yapmış olduğunuz bildirimler, arkadaşlarınız yani bütün her şey silinir.


BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here