Ana Sayfa Sosyal Medya Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Snapchat Hesap Silme Nasıl Yapılır?

Fotoğraf ve vidyolarınızı paylaşmanıza fırsat yaratan özel bir uygulama olan Snapchat, kısa süre içerisinde sayısız kullanıcıya ulaşmayı başardı. Bugün sizlere Snapchat hesap silme işleminin yanı sıra uygulamanın içeriğinden de detaylı bir şekilde bahsetmeye çalışacağız.

Bu uygulama ile birlikte sizler de 110 saniye sürekli fotoğraf ve vidyo paylaşımı yapabiliyorsunuz. İçerikleriniz 24 saat boyunca gösteriliyor ve sonrasında internet çöplüğüne gönderiliyor.

Burada popüler olabilir ve sesinizi insanlara daha rahat bir şekilde duyurabilirsiniz. Kendi fotoğraflarınızı ya da ilginizi çeken içerikleri de paylaşabilecek ve takipçi kazanabileceksiniz. Kısa süre içerisinde sosyal mecralar arasında önemli bir yer edindi ve an itibarıyla milyonlarca insan bu uygulamayı kullanmaya devam ediyor diyebiliriz.

Snapchat hesabınız varsa ve bu hesaptan sıkılmış durumda iseniz silme ya da hesap kapatma işlemini uygulayabilirsiniz. Ücretsiz bir uygulama olduğunu da unutmadan belirtelim ve kapatma işlemi için de ek bir prosedüre ihtiyacınız olmuyor. Az sonra bu sürecin nasıl işlediğine ve kullanıcıların ne yapmaları gerektiğine de detaylı bir şekilde değineceğiz.

Facebook hesaplarınız ile bağlantılı olarak da kullanabileceğiniz bir uygulamadır ve bu sayede erişimi de daha kolay hale getirmiş olacaksınız ve arkadaş listenize de daha kısa sürede ulaşacaksınız.

Snapchat Hesap Silme Süreci:

Hesaplarınıza giriş yaptıktan sonra ayarlar sekmesine geçiş yapın ve en alt kısımda yer alan hesabımı sil butonuna tıklayın. Bu işlem geçici bir silme işlemidir ve hesaplarınızı pasif konuma taşıyacaktır. Dilediğiniz zaman yeniden giriş yapabilir ve sizler de uygulamadaki yerinizi alabilirsiniz.

Biraz uzak kalmak ve ilgi çekmek adına da bunu tercih edebilirsiniz ancak ben tamamen hesabımı silmek ve bir daha geri dönmek istemiyorum diyorsanız uygulamanız gereken adımlar aşağıdaki gibi olacaktır.

  • https://accounts.snapchat.com/ bağlantısına tıklayın ve karşınıza çıkan ekrana kullanıcı adı ve şifre bilgisini girdikten sonra onay verin.
  • Hemen ardından hesabımı sil ibaresi ile karşı karşıya geleceksiniz ve tek bir tık ile sizler de hesaplarınızı silebileceksiniz. Az önce de bahsettiğimiz gibi bu adımı uyguladığınız takdirde bilgileriniz ve hesaba dair tüm detaylar siliniyor ve bir daha geri dönemiyorsunuz.

Yukarıdaki işlemden sonra 1 hafta süreniz var ve bu süre zarfında hesaplarınıza giriş yapmadığınız takdirde sizlere veda etmiş olacaksınız. Eğer bu süre zarfında giriş yapmış iseniz ne yazık ki hesaplarınız silinmiyor ve kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. 1 hafta boyunca hiç giriş yapmadığınızda ise silme işlemi sorunsuz bir şekilde gerçekleşiyor.

Bu süreyi aştınız ve hesaplarınızı geri mi almak istiyorsunuz? Ne yazık ki böyle bir şey mümkün değil ve Snapchat yönetimine mail dahi atsanız ne yazık ki taleplerinize yanıt verilmeyecektir. Hesaplarınızı pasif hale getirmek bu yüzden daha doğru olabilir ve sizler de geri dönmek istediğinizde daha rahat hareket edebilirsiniz.

Snapchat Hesap Bilgileri Hakkında

Hesaplarınızı sildiğiniz takdirde tüm bilgilerinizin silineceğini de belirtmek gerekiyor. Takipçileriniz ya da takip ettikleriniz ile birlikte aynı zamanda paylaşımlarınız da silinecektir. Pasife aldığınızda ise tüm verileriniz korunuyor ve kimse sizi terk etmiyor. Eğer kararınız kesin değilse ve geri dönme ihtimaliz hala varsa pasif konuma almak daha doğru ve daha mantıklı olacaktır.

Kararınız kesin ise yukarıda verilen silme linki ile birlikte süreci sonlandırabilirsiniz. Güncellemeler ile birlikte çok daha kusursuz bir uygulamaya dönüşen Snapchat, veda etmemeniz için elinden geleni yapıyor ve zaten Snapchat Hesap Silme işlemlerinde de kalmanız için bir kez daha teklifte bulunuyorlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz