Bilgisayar

3000 TL Laptop Tavsiyesi

Yeni bir bilgisayara ihtiyacınız var ve yanıt aradığınız soru “3000 TL laptop tavsiyesi” ise bu yazımızda bu soruya çok daha net bir şekilde karşılık bulabileceğinizi düşünüyoruz. Elinizdeki rakama karşılık gelen çok özel cihazlar var ve bu cihazlarlı da yine sizler için detaylı bir şekilde incelemek istedik.

Asus Vivobook

Ağırlıklı olarak ofis programlarını kullanıyor ve çalışma hayatınızda bu programlara çok daha fazla yer veriyorsanız sizler de Asus Vivobook tercihinde bulunabilirsiniz. “15 X505Bp Notebook” modeli, 3000 lira ödeyerek satın alabileceğiniz cihazlardan bir tanesidir. Cihazın tek eksiği ise yüksek çözünürlük ve grafik desteği isteyen oyunlarda zayıf kalıyor olmasıdır. Eğer bir gamer değilseniz hiç düşünmeden bu cihazı listelerinize dahil edebilirsiniz.

blank

  • İşlemci: AMD A9 9425
  • 4 GB DDR4 Ram
  • 1 TB’lik Harddisk ve bu detay gerçekten dikkat çekici.
  • İşletim sistemine baktığımızda ise Windows 10 ile karşılaşıyoruz.
  • AMD Radeon Ekran kartı ile de beklentilerinize yanıt vereceğini düşünüyoruz.
  • 6’’ Led Ekran

blank

Lenovo Ideapad

320 Notebook serisi, 3000 TL Laptop tavsiyesi listesinde mutlaka yer almalıdır. İşletim sistemi olmayan cihazlardan bir tanesi ve yeni dönemin en popüler modelleri arasında gösteriliyor. Ofis programlarında ve küçük boyutlu oyunlarda en küçük sıkıntı dahi yaşamayacaksınız.

Minimal tasarımı ile de estetik bir görüntü sergiliyor ve kolay taşınabilir olması da seyahatlerinizde en büyük yardımcınız olacaktır. 3000 liraya alabileceğiniz en kaliteli cihazlardan bir tanesi ve Office programlarının yanı sıra Photoshop gibi tasarım programları konusunda da herhangi bir sıkıntı yaşatmıyor.

blank

 

Dell Inspiron

“15 3567” modeline göz atmanı tavsiye ediyoruz… Online dünyada da ürün hakkında çok fazla olumlu yorum yer alıyor ve dilerseniz özelliklerini de sizinle paylaşmış olalım.

  • Intel Core i3 işlemcisi ile karşımıza çıkıyor ve 3mb gibi bir önbellek durumu söz konusu.
  • 4 GB DDR4 Ram
  • 1 TB’lik Sata Harddisk detayını da eklemekte fayda var diye düşünüyoruz.
  • Windows10 Home işletim sistemi
  • Ekran kartına baktığımızda ise AMD Radeon ile karşılaşıyoruz. R5 M430 2GB
  • Led Ekran, Full HD ve 15.6 inçlik bir değer söz konusu.

blank

 

Acer A Serisi

Aspire A515 ile tanışmanızı istiyoruz… AMD tarafından geliştirilen A10-9620P işlemcisi ile dikkatleri üzerine çeken bu model, son dönemde birçok laptop kullanıcı tarafından da çok fazla tercih ediliyor.

1Tb gibi bir depolama alanına sahip ve tatmin edici bir değer olduğunu da belirtmekte fayda var. Bununla birlikte 8GB’lik bir Ram desteği karşımıza çıkıyor. Tasarımcı iseniz ve Photoshop gibi programları çok sık kullanıyorsanız eğer bu cihaz sizler için yeterli olacaktır. Şimdilerde 2600 Lira gibi bir rakam ile satışta olduğunu görebiliyoruz.

Yasir Çam

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü lisans bölümünden mezun olan yazar; mobil cihazlar, sosyal medya, mobil uygulamalar ve oyunlar ilgi alanıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu