Mobil

3000 TL Altı En İyi Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasına yetişmek gerçekten imkansız bir hal alıyor. Hem yeni ürünler hem de rakamsal olarak ne yazık ki geride kalıyoruz. 3000 lira altı en iyi akıllı telefonlar başlığını da bu yüzden oluşturduk ve fiyat performans bakımından tatmin edici ürünleri hep birlikte inceleyeceğiz.

Bu cihazlar, gerek grafik kalitesi gerek kamera detayı ile birlikte farklı türdeki kullanıcılara da en iyi şekilde hitap ediyor ve daha uygun fiyata satın alabileceğiniz cihazlar oldukları için de bir adım daha öne çıkıyorlar.

3000 Lira Altı En İyi Akıllı Telefonlar

Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden listemize hep birlikte göz atalım ve sizlere de bu konuda bilgi vermiş olalım.

3000-lira-alti-en-iyi-akilli-telefonlar

Xiaomi Mi 6:

Güçlü bir işlemci ve tatmin edici donanımsal özellikler arayışı içerisinde iseniz eğer bu cihazı satın alabilirsiniz. 3000 lira altı telefonlar listesinde zirvede yer alıyor ve aynı zamanda kullanıcı yorumlarına göz atıldığında da ne karda başarılı bir cihaz olduğunu daha net bir şekilde görebiliyoruz.

Yeni dönemde kısa süre içerisinde daha fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı ve sizler de dilediğiniz an bu başarıya tanıklık edebilirsiniz. Özellikle ön kamera konusunda gerçekten muazzam bir ürün ve tatmin edici bir çekim kalitesi de sizleri bekliyor olacaktır. Bu fiyat aralığında satın alabileceğiniz en iyi telefonlardan biri ve editörler olarak bizler de tavsiye ediyoruz.

3000-lira-alti-en-iyi-akilli-telefonlar

P20 Lite-Huawei

Orta segment sınıfının en başarılı ürünlerinden biri ve zirveyi zorlamaya da devam ediyor. Fiyat performans ilişkisine bakıldığında rakiplerinin bir adım daha önünde yer alıyor ve bu da cihazı daha tercih edilir hale getiriyor. İncelemelerinizi yaptığınızda bu gerçeği sizler de daha net bir şekilde görecek ve neden bu cihazı tercih etmeniz gerektiğini daha iyi anlayacaksınız.

Özellikle oyun tutkunları için harika bir telefon ve işlemci bakımından sizleri hiçbir şekilde zorlamayacaktır.

3000-lira-alti-en-iyi-akilli-telefonlar

Samsung Galaxy A6 Plus

İşlemci konusunda başarılı olan cihazlardan biri ile karşınızdayız. 1.8 ghz işlemci hızı öyle zannediyoruz ki birçoklarınızı tatmin edecek ve taleplerinize doğrudan yanıt verecektir. Samsung, bu konuda en başarılı isimlerden biri ve bu başarıya tanıklık eden binlerce kullanıcıdan biri de siz olabilirsiniz.

3000-lira-alti-en-iyi-akilli-telefonlar

General Mobile GM9 Pro

İşlemci hızı düşük olduğu için çok fazla eleştiri alıyor ancak kamera bakımından bu fiyat aralığında tercih edebileceğiniz en güçlü cihaz. Eğer sizler de cep telefonlarınızı gerçek bir fotoğraf makinesi gibi kullanmak isterseniz bu cihazı tercih edebilirsiniz. Özellikle fotoğrafları bilgisayara aktardığınızda muazzam bir görüntü kalitesine tanıklık ediyorsunuz. Aynı şey ön kamera için de geçerlidir.

3000-lira-alti-en-iyi-akilli-telefonlar

Nokia 8

2017 yılında piyasaya sürülen cihaz, Nokia markasının en kıymetli ürünlerinden biri. Akıllı telefon teknolojisine ayak uydurmakta zorlanan Nokia, bu model ile birlikte ses getirmeyi başardı ve hatta bu sektörde bir kez daha var olduklarını hatırlattılar. Fiyat performans bakımından gerçekten hak ettiği değeri gören bir telefon ve zaten üye yorumlarını incelediğinizde bu gerçeği sizler de fark ediyor olacaksınız. Henüz tanışma fırsatınız olmadıysa eğer donanımsal ve yazılımsal özelliklerine detaylı bir şekilde göz atabilirsiniz.

3000 lira altı telefonlar için özel bir liste hazırladık. Bu listeye sürekli olarak eklemeler yapıyoruz ve sizler de tavsiyelerinizi editörlerimize iletebilirsiniz. Malumunuz dolar her geçen gün yükseliyor ve şansınız varken bu fiyatları da değerlendirmenizi tavsiye ediyoruz. Yukarıda yer alan ürünlerin tamamı, kullanıcıyı tatmin edecek olan modellerdir ve sorun yaşayacağınızı da kesinlikle düşünmüyoruz.

Yasir Çam

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü lisans bölümünden mezun olan yazar; mobil cihazlar, sosyal medya, mobil uygulamalar ve oyunlar ilgi alanıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu