Mobil

2000 TL Altı En İyi Cep Telefonları

Akıllı telefon piyasası her geçen gün biraz daha yükseliyor ve dolar endeksli rakamlar ne yazık ki canımızı yakıyor. 2000 tl altı en iyi akıllı telefonlar başlığını bu yüzden oluşturduk ve fiyat performans bakımından kusursuz bir işlevsellik gösteren cihazları sizinle paylaşacağız. Bütçeniz bu aralıkta ise sizler de listemize detaylı bir şekilde göz atabilir ve satın alma tercihlerinizi de yine bu doğrultuda yapabilirsiniz.

2000 TL Altı En İyi Akıllı Telefonlar

Samsung bu konuda ağır basıyor ve zaten bütçe konusunda en ideal markalardan biri olacağını da özellikle hatırlatmak gerekiyor. Xiaomi de yine bu listede yer alan markalardan bir tanesidir. Dilerseniz daha fazla vakit kaybetmeden bu markalara ve modellere hep birlikte göz atalım ve sizleri de fikir sahibi yapalım.

2000-tl-alti-en-iyi-cep-telefonlari

Xiaomi Mi 8 Lite

Yüksek çözünürlük ve üst düzey kamera arayışı içerisinde iseniz eğer sizler de bu marka ve modeli tercih edebilirsiniz. Elbette bir amiral gemisi değil ancak boyut olarak da sizleri tatmin edeceğini düşünüyoruz. Şu an için satış fiyatı 1800 lira civarında ve dijital dünya aracılığı ile çok daha uygun rakamlara da erişim sağlayabiliyorsunuz.

Xiaomi, fiyat performans bakımından Samsung ile yarış halinde ve kısa süre içerisinde zirveye oturacağını düşünüyoruz. Henüz bir tercihte bulunmadıysanız eğer sizler de incelemelerinizi yapabilir ve bu cihaz ile bir an önce tanışabilirsiniz.

2000-tl-alti-en-iyi-cep-telefonlari

Samsung Galaxy A40

5.9 inç ekranı ile boyut olarak gayet tatmin edici bir cihaz ile karşınızdayız. 4 Gb ram desteği sunuyor ve işlemci konusunda da bir adım öne taşınıyor. Garantili ürün şu an için 1800 lira civarında bir fiyat ile karşımıza çıkıyor. Samsung’un bu konuda öncü markalardan biri olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz. Uzun ömürlü ve kullanışlı modelleri ile birlikte fark yaratan markayı sizler de tercih edebilir ve bu modeli daha yakından tanıma şansı elde edebilirsiniz.

Samsung’un en popüler ve yine en çok tercih edilen modellerinden bir tanesi olduğunu da hatırlatmak isteriz. Hemen şimdi incelemelerinizi yapabilir ve içinize sinerse siparişlerinizi de oluşturabilirsiniz.

2000-tl-alti-en-iyi-cep-telefonlari

Samsung Galaxy A30

Galaxy serisinin en çarpıcı modellerinden bir tanesi ile karşınızdayız. 1900 lira gibi bir fiyat ile karşımıza çıkan bu model de yine listenin en üst sıralarında yer alıyor ve çok fazla talep görüyor. 6.4 inç ekranı ile özellikle oyun severlerin daha fazla tercih edeceği bir model olduğunu düşünüyoruz. İşlemci ve ram bakımından sorun yaşatmayacak ve piyasadaki birçok oyunu sorunsuz bir şekilde oynamanıza da aynı şekilde yardımcı olacaktır.

Samsung markasını takdir ve tebrik etmek gerekiyor ve fiyat performans konusunda bir adım önde olduğunu da bir kez daha hatırlatmak isteriz.

2000-tl-alti-en-iyi-cep-telefonlari

Meizu X8

Henüz çok yeni bir marka ve model ancak merak etmeyin 1900 lira ödeyerek en iyisine sahip olmak istiyorsanız sizler de bu modeli tercih edebilirsiniz. Yeni dönemde bu ismi daha sık duyacağımızı düşünüyoruz ve teknik özelliklerini incelediğinizde ne demek istediğimizi sizler de kısa süre içerisinde daha iyi anlıyor olacaksınız.

2000 liraya kadar bütçeniz varsa eğer bu listede yer alan cihazlardan birini tercih edebilirsiniz. Memnuniyet garantisi veriyoruz ve zaten bu cihazları tercih edenlerin yorumlarını incelediğinizde bunu sizler de kendi gözleriniz ile göreceksiniz. Uygun fiyat ile birlikte kaliteyi satın almak mümkün ve akıllı telefon seçimlerinde sizlere yardımcı olmak niyetindeyiz.

Yasir Çam

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümü lisans bölümünden mezun olan yazar; mobil cihazlar, sosyal medya, mobil uygulamalar ve oyunlar ilgi alanıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu