Mobil

2015 Model Moto X’ in Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

2015 Model Moto X Teknik Özellikleri Ortaya Çıktı!

Geçen yılın Ocak ayında Lenovo tarafından satın alınan Motorola 2015 model Moto X’ in teknik özellikleri ortaya çıktı. Bilindiği üzere Lenovo, 3 milyar ödeyerek Motorola’ yı satın almıştı. Ancak şirketin tamamı Lenovo’ ya ait değil. İkiye ayrılarak, bir kısmı Lenovo’ ya tahsis edildi. Bu kısmın ismi değiştirilerek Motorola Mobility haline getirildi. Ve şimdi yeni sahiplerinden, çok özel bir cihaz tasarımı olan Moto X akıllı telefon geliyor.

Moto X resim

2015 model akıllı telefon Moto X’ in çalışmalar devam ederken, bir yandan da cihazın teknik özellikleri ortaya çıkmış bulunmakta. Ancak bu bilgilerin kesinliği henüz doğrulanmadı. Gelen haberlere göre cihaz 16 megapiksellik bir arka kameraya ve 5 megapiksellik de bir ön kameraya sahip. Ve Moto X ‘in kamerası, görüntü sabitlemeye yarayan Clear Pixel teknolojileri ile donatılmış . Ayrıca 4K video kaydına da izin veriliyor. Dolayısıyla 120 fps’ de 1080 p çözünürlüğünde video kaydetme özelliğine sahip olacak. Ayrıca Moto X, QHD çözünürlüklü, 5.2 inç’ lik bir AMOLED ekrana sahip olarak tasarlanmış.

Tüm bu özelliklerin yanı sıra 4 GB’ lık bir RAM bulunduran Moto X, 3280 mAh kapasiteli pili ile gücünü sağlayabilecek. Tekrar söyleyelim bu bilgilerin henüz bir kesinliği bulunmamakta. Ancak, söylentiden ibaret olması bile meraklılarını sabırsız bir bekleyişte bırakmaya yeterli olabiliyor.

Süleyman KAAN

Bilişim Teknolojileri lisans mezunu olan yazar, Teknoloji, Sosyal Medya ve Mobil Uygulamalar uzmanı olup, güncel gelişmeleri yakından takip ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu